Toimivatko seksi ja alkoholi yhdessä?

Laiska hiprakkaseksi on aina parempi vaihtoehto kuin vetää lisää viinaa ja perisuomalaiset örinäkännit.

Uuh, keskikesä. Aika, josta paatuneinkin suomalainen synkistelijä tajuaa nauttia. Siinä missä hyttyset ja lomastressi, Suomen kesään kuuluvat myös seksi ja pieni satunnainen tissuttelu. 

Pikkukarhu Klitoriskiihotin Hot Lips® Verkkokaupasta – Klikkaa!

Mutta miten ne pelaavat yhteen? Helvetin hyvin, kohtalaisesti tai aika huonosti. Riippuu vahvasti tyypistä, viinasten määrästä ja seksihimojen kohteesta. Listasin alkoholin ja seksin yhdistämisen plussat ja miinukset.

Plussat:

Rentoudut

Tätä kukkahattutädit eivät voi kiistää. Pieni määrä alkoholia rentouttaa mieltä ja kehoa. Venähtänyt putkiremppa ja duunipaikalle jäänyt vino paperipino unohtuvat. Pingotus hellittää, lomamoodi naksahtaa päälle ja seksileikkeihin on helpompi heittäytyä.

Mulle lasillinen viiniä toimii tehokkaana sulkijalihaksen rentouttajana. Peppureikäni on hankalasti suostuteltava tiukkis, jota pieni viinitujaus rentouttaa just sopivasti. Tylsä vaihe, jolloin kireää anusta täytyy maltillisesti venytellä, jää kokonaan pois. Session aikanakaan ei tule hetkiä, jolloin pitäisi pyytää miestä himmailemaan. Pääsemme D:n kanssa nopeammin asiaan ja kumpikin nauttimaan kakkostyypin seksin parhaista puolista.

Unohdat estot 

Tää on hyvä! Toisesta näkökulmasta huono, mutta käsitellään eka hyvät uutiset.

Pienessä sievässä olet just oikealla tavalla rohkeampi. Hyväilet herkemmin kumppanisi reittä, kun istutte vierekkäin mökkiterassilla kesäisessä lounaspöydässä. Ehkä riisut vaivihkaa kesämekon alta pikkupöksyt – itseltäsi tai mussukalta. Pyydät häntä pilke silmäkulmassa kanssasi pikku päikkäreille, jotka lipsahtavat kiihkeäksi panemiseksi. Sanot hänelle ääneen asioita, joita et ole aikaisemmin muka kehdannut. Usko pois, rohkeampi olemuksesi saa hänet sekoamaan himosta.

Seksi on kuumempaa

Estojen madaltumisella on mukavia sivuvaikutuksia. Unohdat hävetä, analysoida kumppanin mielenliikkeitä ja miettiä niin tarkkaan, miltä näytät mistäkin vinkkelistä. Ketä kiinnostaa joku hassu reisimuhkura tai vatsamakkara. Kun heittäydyt hetkeen ja annat kiiman vallata sut koko voimallaan, seksistä tulee kuumempaa ja villimpää. Ehkä kokeilette jopa sitä asentoa tai leikkiä, jota olet salaa hautonut mielessäsi mutta et ole uskaltanut ehdottaa.

Miinukset:

Harkintakyky horjuu

Pieni estojen pehmennys on hyvä asia, mutta ihan kokonaan niitä ei kannata kääntää off-asentoon. Erityisesti sinkkutissuttelija voi päätyä paneskelemaan tyyppiä, joka ei enää aamulla tunnu kovin houkuttelevalta. Pahimmassa tapauksessa et edes herää kotikaupungistasi, tai olet epähuomiossa nussinut kaverisi poikaystävää.

Voin vakuuttaa, että mulla on yhden illan huumasta useita piinallisia kokemuksia. On hyviäkin, mutta enemmän huonoja. Ihastuttavaa lähteä vieraasta kaupunginosasta tahmaisena seikkailemaan lähimmälle bussipysäkille toivoen, että krapula ja morkkis ovat seikkailun pahimmat seuraukset. Se kertoo vissiin siitä, että ihminen ei kauheen helposti ota opikseen mokistaan.

Flirttailet riskien kanssa

Riskit vaanivat lähinnä sinkkua. Toki jos olet parisuhteessa ja sorrut helposti vieraisiin, tää koskee myös sua. Kun olet kymmenennen kaljan jälkeen lähdössä panemaan ventovierasta, mieti ensin viisi sekuntia. Onko tyyppi varattu? Oletko itse varattu? Mitenkäs ehkäisy? Mihin tää taksi on menossa? Hetken nautinto ei ehkä ole harmin ja riskin arvoinen.

Tunto kärsii

Mulle tämä on tärkein syy välttää alkoholin ja seksin komboa. Tissuttelun jälkeen seksi ei yksinkertaisesti tunnu yhtä hyvältä. Sekä klitoris että vagina ovat kevyesti puuduksissa. Anuksessa se on toki hyvä asia, kuten yllä hehkutin.

Tunnottomuus vaivaa varmasti samalla tavalla myös miehiä. Toisaalta jos laukeaminen on kovin herkässä, ehkä yksi saunakalja jarruttaa just sopivasti.

Mieskunto on koetuksella

Alkoholi himmaa testosteronituotantoa. Tissuttelijan erektio ei siis välttämättä ole yhtä muhkea kuin tavallisesti. Kaatokännissä touhun voi unohtaa, mutta tuskin petikumppanikaan on silloin kovin vastaanottavainen. Sen sijaan seuraavana aamuna, kun testotasot taas nousevat, seisokki voi tunnetusti olla kuin pesismaila.

Et välttämättä pääse huipulle

Jotkut orgasmeja sarjatulena sinkoavat seksipedot eivät ehkä ole moksiskaan nautituista kaljoista, skumpasta ja drinksuista. Pillu sykkii tai mälli lentää. Kivat heille.

Itse saan heittää heipat orkulle jo yhden viinilasillisen jälkeen. Uskon, etten ole ainoa. Alkoholi turruttaa konkreettisesti pillun tuntoa, mutta sen lisäksi tapahtuu muutakin. Kun pääkoppa pehmenee, kiihottuminen on jotenkin utuisempaa. Haluan keskittyä huipulle nousuun kaikilla aisteilla, joita viinihiprakka valitettavasti puuduttaa. Toisin sanoen, mun pitää valita joko viini tai orkku.

Jos petikumppani on mieluinen, aina kannattaa muhinoida! Mitä sitten, jos kroppa ja mieli olisivatkin vähän puuduksissa. Laiska hiprakkaseksi on silti aika kivaa. Ja parempi vaihtoehto kuin vetää lisää viinaa ja perisuomalaiset örinäkännit.

Seksiä ja viiniä terveydeksi, suosittelee

Veera