Sinkun oikeus tyydyttävään seksielämään

Seksisuhde ei muutu parisuhteeksi, vaikka olisit maailman paras kielimies tai imunainen tai heittäisit varvien välissä takaperinvoltteja.

Mitä sulle tulee ensimmäisenä mieleen sinkkuseksistä? Kuumankiihkeä eläimellinen nussinta? Kevyt hauskanpito? Loputon määrä jännittäviä mahdollisuuksia? Sitoutumaton elämäntyyli ja villi vapaus? 

Sinkkuseksi voi olla just näitä juttuja, vähän sinne päin tai jotain ihan muuta. Sinkkuseksissä voi olla vähemmän hohtoa kuin toivoisi, se voi tuntua pinnalliselta, kiusalliselta tai mahtavalta. Se voi olla pakon sanelema tila tai unelmien täyttymys.

Se on varmaa, että sinkut panevat yhtä lailla kuin pariutuneet. Ja sinkuilla on siihen totta vie oikeus.

Väestöliiton muutaman vuoden takaisen FINSEX-seksikyselyn mukaan noin 30 prossalla sinkuista oli ollut vuoden aikana yksi seksisuhde, joka neljännellä vähintään kaksi. Kokemuksen rintaäänellä voin lisätä, että sinkun seksielämä tuppaa olemaan parisuhdeseksiä värikkäämpää. Hyvässä ja pahassa.

Samat halut ja tarpeet kuin pariutuneella

Seksihalut eivät tiedä, elätkö parisuhteessa vai oletko sinkku. Väestöliiton seksikyselyssäkin sinkut totesivat, että seksi kyllä kiinnostaisi. Joka toinen nainen ja kolme neljästä miehestä oli myös viimeisen viikon aikana runkannut.

Sopivan petikumppanin löytäminen ei vain ole itsestäänselvyys. Puolet vastanneista sinkuista valitti, että seksikumppanin löytäminen oli melko vaikeaa. Erityisesti miehet tuskailivat, että oikeanlaista naarasta ei tahdo löytyä.

On se niin väärin. Seksitön elämä on kuin pannari ilman hilloa ja kermavaahtoa. Ei tee hyvää seksuaaliselle itsetunnolle, kun panettaa, on halipula ja olisi paljon muutakin annettavaa. Mutta käsi on ainut kaveri. Ei sillä, että kädessä olisi mitään vikaa. Käsi on bueno, mutta ei voi loputtomiin tuurata toista ihmistä.

Satisfyer Men Masturbaattori – Koe elämäsi orgasmi ja tilaa: www.hotlips.fi

Onko sinkkuseksi vähemmän tyydyttävää?

Millaista sinkkuseksi sitten on? Se voi olla ihanaa ja nautinnollista, mutta siihen pisteeseen voi olla hankala päästä. Kun riuhdotaan vaatteita lattialle ja nuollaan toisen naamaa, kumpikin voi käydä tulikuumana, mutta se ei kanna kovin pitkälle. Ainakaan naisen näkökulmasta kiihkeyden ja nautinnon välille ei voi suoraan laittaa yhtäläisyysmerkkiä.

Kyselyyn vastanneet sinkut olivat seksielämäänsä vähemmän tyytyväisiä kuin suhteelliset. Yleisin valituksenaihe oli, että seksiä oli liian harvoin. Valitettiin myös, että seksi oli huonoa. Yli puolet naisista oli jäänyt ilman orkkua.

Sinkkupaneskelijoiden ongelma on, että petikumppani on enemmän tai vähemmän vieras. Toisen mieltymyksiä ei oikein tiedetä eikä välttämättä edes haluta tietää. Ei kehdata pyytää tai ohjata, ja panosessio jää valjuksi.

Vinkkaisin tähän, että vakkari-fuckbuddyn nappuloita osaa joka seksikerran jälkeen painaa yhä taitavammin. Sinkun kannattaa siis ehdottomasti panostaa yhteen tai kahteen kunnon leikkikaveriin.

Onko satunnainen seksi kummallekin ok?

Käsi sydämelle: Onko sinkkuseksissä toinen osapuoli helposti altavastaaja? Tiedän, että on toimivia seksisuhteita, joissa pelisäännöistä on a) oikeasti sovittu etukäteen ja b) kumpikin on säännöistä aidosti samaa mieltä. Silloin homma toimii ja tyydyttää kumpaakin. Väitän, että päivänselvät panosuhteet ovat silti harvinaisia.

Ikävimmässä tapauksessa toinen antaa jatkuvasti olettaa, että panosuhde on kehittymässä joksikin vakavammaksi. Ja toinen uskoo ja odottaa. Parhaassa tapauksessa pelisäännöistä on sovittu, mutta toinen ei tiedä, että vastapuoli on huijannut sekä itseään että toista.

Ihastusta piilotteleva saattaa pahoittaa seitinohuesti mielensä joka kerta kun tajuaa, että seksisuhde on seksisuhde. Se ei muutu parisuhteeksi, vaikka hän olisi maailman paras kielimies tai imunainen tai heittäisi varvien välissä takaperinvoltteja. Mutta ihastuneelle armopalatkin kelpaavat. Tyyppi voi myös olla liian ylpeä tunnustamaan, että tätä peliä hän ei yksinkertaisesti voi voittaa.

Sinkun erityisoikeus: useamman petikumppanin valikoima

Toisaalta sinkulla on mukavia erityisoikeuksia, jotka ovat parisuhteessa elävältä kiellettyjä. Sinkku voi ylläpitää samanaikaisesti useampaa seksisuhdetta ja valikoida aina tilanteeseen sopivan viihdyttäjän.

100% kotimainen seksikauppa!https://www.hotlips.fi

Raakaan panetukseen sopii se bodattu tyyppi, joka ei puhu liikoja ja tykkää ottaa sut takaapäin seinää vasten. Netflix & chill -iltaan se nuori tunteellinen poika, joka tuo tullessaan aina jotain herkkusafkaa. Menojalan vipatukseen se flirtti supliikki myyntitykki, joka osaa bilettää ja nuolee sulle ihania orkkuja. Tietyssä elämäntilanteessa voi olla hyvinkin jees, että jokaiseen mielentilaan voi valita täsmäihmisen. Edellyttäen tietty, että panosuhde on kummallekin kevyttä hauskanpitoa.

Sooloseksi on myös seksiä

Mikä on seksin määritelmä? Yhdyntä?

Seksistä ajatellaan usein kovin suppeasti. Masturbointi ei ole ollenkaan hassumpi tapa harrastaa seksiä. Runkkari saa aina sitä mitä haluaa, ei tule epätoivottuja raskauksia, ei tauteja, ei kiusallisia tilanteita eikä sydänsuruja. Pelkkää nautintoa.

No joo, kosketus toiseen ihmiseen puuttuu. Mutta mitä enemmän hellii itseään, sitä paremmin tuntee kroppansa ja omat mieltymyksensä. Kun hieroo itsensä säännöllisesti huipulle, seksitoiveita on helpompi esittää myös toiselle. En ole vielä kohdannut ainuttakaan tyyppiä, joka olisi pahastunut pyynnöistä tai käskyistä sängyssä. Päinvastoin; itsetuntemus ja itsevarmuus ovat ainakin omasta mielestäni kirkkaasti kiihottavuuslistan kärjessä.

Sinkkuseksiä(kin) ahkerasti veivannut seksibloggaaja

Veera