Seksivälinetestissä Taikapauli G5

Taikapaulin voimakkaat värinät yllättivät…

taikapauliLämpö ja lähestyvä välimerenloma herättävät mukavaa levottomuutta. Tänään on mainio päivä käynnistää ihanien luksuslelujen testausprojekti. Kas, Taikapauli.

Oi velvollisuuksiani! Mitä tahansa suuren yleisön seksuaalisen hyvinvoinnin hyväksi.

Hyrrään kuumimmillani aamupäivällä, kiusallisesti päivän pahimpaan kiireaikaan. Sähköposti visertää, puhelin kilisee, deadlinet paukkuu – ja minulla on olennaisena mielessä seksi ja mitä ihanaa voisin työntää jalkojeni väliin. Onneksi työni joustaa ja voin tarvittaessa luoda omat boheemit työaikani. Sooloseksi onnistuu aamupäivälläkin, jos tilanne sitä sinnikkäästi vaatii.

Hei tässähän on laturi!

Kipitän töistä muutaman korttelin kotiin, tyhjennän kassillisen leluja olohuoneen matolle ja mittailen suu mutrulla projektiani. Mitä mukaan lomalle, mikä surisemaan nytheti? Valikoin houkuttelevan pinkin Taikapaulin, ylellisen vibraattorin, jonka olen ladannut täyteen heti kättelyssä. Hymyilen kun muistan hämmennyksen: Mihin paristot? USB-laturilla varustettu vibraattori!

Olen vaikuttunut ja samalla huvittunut. Lataan Taikapaulin täyteen läppäristäni samalla kun vastailen työsähköposteihin. Magneetilla kiinni napsahtavalla laturilla voi ladata muutkin Click n Charge -lelut. Joko kehitys on kehittynyt minulta lupaa kysymättä, tai olen sinnitellyt liian pitkään vanhalla surruttajalla.

Uuden sukupolven huippuvärinät

Fun Factoryn huippuvibraattori, silikoninen Taikapauli – alun perin Patchy Paul DeluxeVIBE – näyttää vanhalta kaalimadoltani. Pinnan alle kätkeytyy kuitenkin yllätyksiä. Ohjelehtisen mukaan Taikapaulin värinävalikoima on varsin runsas ja mielikuvituksellinen. Kahvassa on ovaalinmuotoinen aukko, johon voi sujauttaa sormen tai kaksi ja josta vibraattoria on helppo liikutella.

Jos valittavanani on klitorisvibat tai melaa mekkoon, olen aina valinnut melan. Jotta tyydytys olisi täydellinen, kaipaan jotain sisälleni. Pystyn kyllä hieromaan itseni huipulle, mutta se vaatii kiireetöntä sänkylaiskottelua ja elävää mielikuvitusta. Parhaisiin fiiliksiin pääsen, kun saan jotain mukavankokoista ja -muotoista liikkumaan rytmikkäästi sisälleni ja hyväilen samalla kevyesti klitorista.

Siksi suhtaudun yleensä olankohautuksella vibraattorien erilaisiin värinöihin ja tärinöihin. Ajattelen värinän olevan ihan kiva lisä, mutta ei sillä yksin diiliä klousata.

Sykettä, aaltoa, superpalloa…

Pahus, saatoin olla väärässä. Taikapaulissa on kolme selkeää painiketta, joista värinämoodeja on helppo säätää kiihkoissaan ja kädet vähän tahmaisina. Ärsyynnyn, jos vimpaimen painikkeita ei puuhaillessaan löydä tai – varjelkoon – valitsee vahingossa himmauksen kiihdyttämisen sijaan. Taikapaulissa ei ole sitä ongelmaa. Plus-painikkeesta voi näppärästi vaihtaa värinämoodia, ja miinuksesta päälle tärähtää täysi tajunnanräjäytys.

Kellahdan sängylle ja aloitan kevyesti. Kokeilen moodit läpi ensin kevyesti klitorikselle: on tasaista, sykkivää, tärisevää, vaihtelevaa, pomppivaa, superpallomaista ja aaltoilevaa. Huh! Värinä on yllättävän voimakas. Luulen löytäneeni suosikkini aaltoilevasta moodista, mutta seuraavakin tuntuu mukavalta. Ja seuraava. Superpallon pomppuja jäljittelevä rytmi on huikea. Hidas aaltoilu nopeutuu sykkeen kautta lopulta tärinäksi. Sykli kestää noin kymmenen sekuntia ja alkaa uudelleen alusta. Tästä tykkään.

Yllätysorgasmi

Voi kyllä! Moottorin värinöiden vaihtelu ja voima tuntuu niin hyvältä, että alan huomaamattani voihkia. Voisin tulla pelkästään pitämällä vibraattoria kevyesti jalkojeni välissä. Mutta eipäs niin nopeasti, empiirinen testausprojektini on vielä kesken.

Liu’utan vibraattorin sisääni ja kokeilen taas tunnustellen moodit läpi. Jokaisessa on viehätyksensä. Sykäyksissä kytevä voima on hämmästyttävä. Haen yleensä lisäpotkua fantasioista, mutta niitä ei nyt tarvita. Omituisen rentouttavaa. Näissä värinöissä voi ajatella vaikka naapurintädin leukahelttaa ja silti sykähdellä itsensä huipulle. Jätän ajatusleikin teoriaksi.

Valitsen hitaasti aaltoilevan värinän, ja hyväilen kevyesti toisella kädellä. En ehdi edes kokeilla turbopainiketta. Olen yhtäkkiä huipulla, halusin tai en. Ja millä voimalla. Vau! Rima asettui korkealle heti testiprojektin alussa. Seuraavalla testattavalla on edessään vaativa tehtävä.

Täysin vesitiivis Taikapauli vibraattori on helppo pestä kliimaksinjälkeisessä raukeudessa. Se on mukava kädessä ja iholla, ja näyttää hauskalta. Ja tuntuu työskennellessään äärettömän hyvältä. En voi olla suosittelematta. Ihana vibraattori!

Nauttikaa auringosta!

Veera