Nainen – Tässä 10 vinkkiä itsetuntosi kohottamiseen parisuhteessa

1. Anna äänesi kuulua
Älä anna miehesi aina sanella suhteenne ehtoja. Tietysti kaikki parisuhteet vaativat kompromisseja, mutta pidä huoli, että myös hän tekee niitä

fonecta160x6002. Älä unohda ystäviäsi
Pidä huoli, että näet omia ystäviäsi kuukausittain useana päivänä. Se voi olla vaikkapa herkullinen brunssi sunnuntaina tai sitten kunnollinen tyttöjen ilta. Nauti ystävistäsi ja nautit parisuhteestasi.

3. Ole yksinkin
Yksinään olemisen ei pidä olla pelottavaa. Se on loistava keino selvittää ajatuksia. Älä anna kenenkään viedä näitä upeita hetkiä itseltäsi. Mene vaikka hotelliin, jos homma ei meinaa muuten onnistua.

4. Älä tee mitään, mitä et halua.
Jos et halua rajua anaaliseksiä tai vaikkapa kokeilla BDSM seksiä, älä tee sitä. Se on sinun oikeutesi. Tee tämä myös hänelle selväksi. Mutta älä myöskään kiellä itseltäsi uusia, sinua kiinnostavia jännittäviä asioita. Mutta kokeile, ne vasta kun olet niihin valmis.

7. Näytä hyvältä
Oiva tapa kunnioittaa itseäsi on näyttää tyrmäävän upealta. Ole ylpeä seksikkyydestäsi. Käy salilla, huolehdi puhtaudesta ja syö oikein. Itseluottamuksesi kasvaa silmissä.

8. Hyväksy itsesi
Älä anna puolisosi yrittää muuttaa itseäsi. Mutta älä ryhdy uppiniskaiseksi. Mikäli hänen palautteensa tekee sinusta paremman ihmisen, tee se. Älä itse pakota häntä muuttamaan mielipidettään, äläkä hyväksy sitä häneltäkään. Kunnioittakaa toisianne sellaisen kun olette!

9. Seuraa sydäntäsi
Kunnioitus ja rehellisyys kulkevat käsikkäin. Kunnioita itseäsi ja kuuntele itseäsi. Mikäli sydämesi sanoo sinulle, pistää suhde katkolla tai ottaa se seuraava askel, tee se. Se on paras tapa kaikille.

10. Tunne arvosi
Tiedä arvosi, äläkä alistu kaikkeen. Tiedä oikeutesi ja puolusta niitä. Kunnioita itseäsi ja kerro myös hänelle, että odotat hänen myös kunnioittavan sinua. Älä koskaan ole itsestäänselvyys.

 

 

Lähde: lovepanky