Eka irtiotto vauva-arjesta viihteelle

Ajatus houkuttelee kuin kipollinen suklaakarkkeja ja pullo kultahippuroseeta. Tunnen jo naiset ihollani ja mieheni nauttimassa meistä kaikista kolmesta.

Mitä tahansa voi tapahtua, kun koko raskausajan himassa mököttänyt kolmevitonen pääsee ekaa kertaa lähes vuoteen maistelemaan viiniä. Toisin sanoen vetämään äänekkäät perseet. Ja vielä yhdessä miehen kanssa!

Heippa pukluliina ja repsottavat verkkarit. Ah tulkaa luokseni luomiväri, musta kynähame ja ihanasti natiseva nahkatakki. Sanon vauvalle moikat ja valan uskoa teini-ikäiseen serkkutyttööni. Hyvin te vedätte. Me tullaan sitten yöllä, pus!

Easy Glide 150ml Liukuvoide
Nyt alkaen vain 4.99€ – tilaa:
www.hotlips.fi

Elättelen mielikuvaa intiimistä bistrosta, jossa me otettaisiin maistelumenu, juotaisiin liian kallista viiniä, hempeiltäisiin ja juteltaisiin aikuisten juttuja. Tiedän itsekin, että sellainen illanvietto elää vain kuvitelmissani.

Ostotissit tarjottimella

Kun kävelemme sisään yhteen kaupungin suosituimmista aloittelumestoista, bongaan heti pari tuttua mimmiä ja käyn vaihtamassa kuulumiset. Daamit kehuvat linjakasta hamettani ja nopeaa palautumistani. Tuntuu kuin itsetuntooni kaadettaisiin lämmintä hunajaa.

Löydämme pöydän ja katselen ympärilleni. Kiva juottola, mutta ei millään mittarilla intiimi. Maistelumenuksi saa kelvata nacholautanen ja juomaksi syljen makuinen talon viini. Mutta en valita. Tipautan toisen kengän lattialle, hieraisen jalallani miehen reittä ja isken sille silmää. D näyttää houkuttelevalta tummissa farkuissaan ja uudessa vaaleassa kauluspaidassa, jota miespolo ei ole kakkavaipanvaihdolta vielä päässyt käyttämään kertaakaan.

Mimmit liittyvät seuraamme ja volyymi alkaa nousta. Ai otetaanko brikallinen shotteja? No totta hemmetissä otetaan. Työnnän tulevan krapulan ja morkkiksen mielestäni ja heitän henkiset korkkarit kattoon.

Katseeni eksyy toisen vaaleamman mimmin rintoihin, jotka on aseteltu näyttävästi esille piukkaan mustaan puseroon. Olen aivan varma, että sitten viime näkemän nainen on käynyt lahden takana hakemassa fyllinkiä liiveihin. Yliopistolehtori! Täällä baarissa ostotissit töröllä vetämässä kaksin käsin fisuja. Huikeeta, naureskelen itsekseni.

Täydellinen BDSM Setti Blaze Luxury
Nyt vain 54.90€ – TILAA NYT!

Naistenvessassa on aina parhaat bileet

Yhtäkkiä saan päähäni, että mun on pakko nähdä naisen tissit ja päästä koskettamaan niitä.

– Käyn vessassa ja tilaamassa. Tuonko teille jotain? heitän koukun veteen. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, naiset lähtevät usein kimppavessaan.

Niin käy myös nyt. Yksin pöytään jäävä D kohottelee kulmiaan. Mies taitaa aavistaa, että mulla on taas mielessä jotain rietasta ja sopimatonta. Levittelen muka viattomana käsiäni, ja kipitämme kaikki kolme mimmiä käsilaukut viuhuen baarin perälle.

Kun sivelemme rivissä huulipunaa ja peilailemme perseitämme, kysyn suoraan.

– Pakko sanoa, että näytät tosi hyvältä. Onko treeni maistunut? Vai ootko käynyt Tallinnassa? kysyn vihjaillen.

Mimmi häkeltyy sekunniksi, mutta kerää itsensä yhtä nopeasti.

– Ai huomasit? Mietin sitä pitkään, mutta se oli loistava päätös. Näin naisellinen olo mulla ei ole ollut koskaan, ja paidatkin istuu paremmin päälle. Mies on ihan fiiliksissä.

Mun on vaikea kuvitella, että mimmin nörttimies innostuu muusta kuin koodaamisesta ja shakkiturnauksista, mutta uskottava se kai on. Kaipa insinöörikin osaa arvostaa symmetrisiä linjoja.

Saa katsoa ja saa koskea

Sanat pääsevät suustani ennen kuin järki ehtii väliin.

– Saanko koskettaa niitä?

Kumpikin vessaseuralaisistani tyrskähtää nauruun. Saan luvan, ja sulloudumme kaikki kolme samaan vessakoppiin. Oih! Naisella on turkoosit pitsiliivit, jotka reunustavat kauniisti muhkeita muotoja. Kun mimmi avaa liivien etupuolella olevat hakaset, rinnat pullahtavat terhakkaasti vapauteen.

– Tosi huomaamatonta työtä, totean kuin tissiasiantuntija samalla kun kuljetan kättäni pitkin toisen rinnan ulkokaarta. Puristan kevyesti, nänni kovettuu. Lämmin iho ja kummankin naisen tiivis hengitys saavat ajatukseni harhailemaan. Vilkaisemme toisiamme, yhtäkkiä tunnelma sähköistyy.

Hetken mielijohteesta suutelen nänniä, joka tuntuu huutavan huomiota. Ihme kyllä, mimmi ei estele eikä edes säpsähdä, henkäisee vain hiljaa. Vedän kevyesti lantiosta tummempaa naista lähemmäksi itseäni ja suutelen häntä laiskasti suulle. Nainen nostaa toisen kätensä niskalleni ja vastaa suudelmaan. Tunnen kiihotuksen aaltoilevan sisälläni ja näen, että naiset ovat täysillä mukana. Miten tässä näin kävi?

Haluaisin maistaa kumpaakin naista oikein kunnolla, mutta en täällä vessakopissa. Mieskin odottaa pöydässä ja aavistaa varmasti pahaa. Tiedän, että pystyisin helposti yllyttämään mimmit meille jatkoille. Ajatus houkuttelee hetken kuin kipollinen suklaakarkkeja ja pullo kultahippuroseeta. Tunnen jo naiset ihollani ja mieheni nauttimassa meistä kaikista kolmesta. Suuni kostuu, huokaan syvään.

Samalla tulen järkiini. Kotona odottavat vauva ja lapsenvahti, ja yön läpi paneskelusta tulisi vain lisää univelkaa. Naurahdan mielessäni kun hoksaan, ettei kimppakiva enää pärjää kunnon yöunille.

– Lähdetäänkö tilaamaan? Mun tekee mieli kuoharia, kuka on messissä? tiedustelen samalla, kun korjailen suttaantunutta huulipunaani. Äsken lisäämäni huulipuna jäi vieressäni hihittelevän akateemikon nännille.

Kahdenkeskeiset jatkot

Tunnin päästä, kun kuoharit on hörpätty ja olemme sopivasti hönössä, nappaamme D:n kanssa taksin himaan. Talossa on hiljaista ja hämärää. Makkarissamme nukkuva serkkutyttö on ilmeisesti saanut beibin yöpuulle.

– Mitä siellä vessassa oikein tapahtui? Et kai tehnyt mitään, mitä mä en tekisi? D kysyy rykiessään vaatteitaan vierashuoneen lattialle.

– En paljoa. Noh, ehkä vähän, isken miehelle silmää sängyltä.

– Tuhma tyttö. Tulepas tänne sieltä ja pyllistä kiltisti. Tarvitset selvästi kurinpalautuksen, D toruu.

Vierashuoneessa tuntuu, kuin olisimme hotellissa. Ehkä vaihtelu kiihottaa, ehkä miehen tuhmat puheet tai baarin vessassa tapahtunut tissiepisodi. Ehkä ne kaikki yhdessä. Konttaan sängyn vieressä seisovan miehen eteen ja uhmaan käskyä. Haluan imeä ensin oikein kunnolla munaa, sitten vasta saada sitä takaapäin.

Otan puolijäykän kullin koko mitaltaan suuhuni ja tunnen, miten se vähitellen kasvaa jokaisella imaisulla ja nuolaisulla. Kun en malta enää odottaa, käännän miehelle pyllyni. D tarttuu jämäkästi lantiooni ja vetää sen luokseen.

– Ensi kerralla tulen vahtimaan, ettei mitään sopimatonta tapahdu sun vessareissuillasi, mies härnää.

– Kyllä sun vahtimiset tiedetään… Aah!

Sanailumme keskeytyy, kun mies työntyy ihanasti sisääni. Laskeudun vatsalleni, työnnän pyllyni pystyyn ja hivutan käteni klitorikselleni. Haluan ottaa tästä nautinnollisesta asennosta kaiken irti. Tiedän, että tällä yhdistelmällä laukeamme kumpikin salakavalan nopeasti.

– Pyöritä sitä persettä ja lypsä mut kuiviin, mies kuiskii korvaani.

Teen työtä käskettyä ja lähestyn samalla itsekin huippua. Korvissani humiseva humala laimentaa orgasmia, mutta sen syke tuntuu silti suloiselta. Huohotamme hikisinä puoliksi toistemme päällä, silmät puoliummessa. Just nyt olen todella tyytyväinen, että näillä jatkoilla olemme vain me kaksi.

– Paistaisitko mulle kulta aamulla pekonia, D mumisee ennen kuin nukahtaa.

Maltillisen tuhma seksibloggaaja

Veera