Aloitteellinen nainen, vääränlainen?

Ehkä kyykistyin miehen eteen ja katsoin häntä ylös silmiin. Mutta mitään en kadu.

Luulisi, että seksuaalisesti aktiivinen nainen olisi jo kaikille tuttua peruskauraa. Että nainen ei enää joutuisi himmailemaan aloitteen tekoa kulttuurisidonnaisten juttujen takia: mitä jos mies säikähtää tai nauraa ja mitä ihmisetkin ajattelevat. Eikö nainen voi nykyään seikkailla seksiviidakossa siinä missä mieskin?

Suosituin Vibraattori Hot Lips® Verkkokaupasta – Tilaa!

Periaatteessa joo, mutta käytännössä aloitteellisuudesta tulee edelleen huumoriksi käärittyä palautetta joko mieheltä itseltään tai sivullisilta. Ainakin niin sen itse koin, kun vielä muutama vuosi sitten keräsin huolella kokemuksia ja elämyksiä sinkkutytön seksiportfolioon.

Pakko myöntää, että jokusen elämyksen olisin voinut jättää elämättä. Pääsääntöisesti seksi rakkaan tai hyvän fuckbuddyn kanssa pesee mennen tullen satunnaisen seksiseikkailun. Suurin osa seikkailuistani oli kuitenkin vallan mukavia, osa jopa timanttisia.

Koeta nyt käyttäytyä”

Mieleeni tulee useampi kerta, kun tein aloitteen seksiin ja sain kuulla joko heti tai jälkikäteen piikittelyä mieheltä tai ympärillä olleilta tyypeiltä. Ehkä annoin käden levähtää vieressäni istuneen miehen reidellä hyväillen sitä kevyesti. Ehkä flirttailin poikkeuksellisen rohkeasti. Ehkä painauduin tungoksessa miestä vasten ja annoin kehoni lämmön tehdä tehtävänsä. Ehkä kyykistyin varottamatta miehen eteen ja katsoin häntä ylös silmiin. Ehkä osoitin estottomasti sängyssä, miten paljon häntä halusin.

Kaikkia näitä en sentään tehnyt julkisesti. Mutta hienovaraisestakin aloitteellisuudesta seurasi lähes aina kuittailua. Kommentoinnin sävy oli kuin olisin kertonut oikein hyvän vitsin, vetänyt pellepuvussa tiputanssin, käyttäytynyt kuin kiukutteleva kolmevuotias tai tyrkyttänyt itseäni kuin leopardiverhottu kuusikymppinen munahaukka.

”Luulin, että syöt mun munani kokonaan.”

”Koeta nyt aikuinen ihminen käyttäytyä.”

”Sun pylly elää näköjään ihan omaa elämäänsä.”

”Huvittavaa, että oikein suutuit, kun en enää jaksanut toista rundia.”

”Noh noh. Ei makeaa mahan täydeltä.”

Ehkä joku hämmentyi, ehkä joku oudoksui aktiivista otettani. Mutta mitään en kadu. Näihin ikävuosiin mennessä olen oppinut lukemaan aika pätevästi miehen kehonkieltä. Voin varmuudella sanoa, että jokaisella kerralla kumpikin osapuoli oli sataprosenttisesti mukana ja täydessä latingissa. Tilanteessa mies ei vaikuttanut kovin pahastuneelta. Toki joskus leikki jätettiin sikseen muista syistä, joilla ei ollut aloitteellisuuden kanssa mitään tekemistä.

Siellä se tarjoaa itseään”

Miehen kaverien kommentit tuntuivat aina astetta ikävämmiltä.

”Siellä se mimmi on ihan liimautuneena Heikki-Petteriin ja suorastaan tarjoaa itseään.”

”Sun viettelykeinot on niin läpinäkyviä.”

”Sun katse ei jättänyt mitään arvailun varaan.”

”Tekiskö vähän mieli miestä vai?”

Tuleepa kiva fiilis tällaisista tokaisuista. Olisivatko vääräleuat kommentoineet samoin, jos aloitteen tekijä olisi ollut mies? Ehkä, mutta miesten lähtökohdat ovatkin erilaiset.

Miehet ovat olleet tuhansia vuosia aloitteen tekijöitä. Jopa auktoriteetteja siinä mielessä, että ovat määränneet, kenen kanssa ja koska naisen sopii harrastaa seksiä. Miesten keskeinen naljailu ei viillä yhtä terävästi eikä tunnu samalla tavalla nöyryyttävältä. Naisille seksuaalinen omaehtoisuus ja aloitteellisuus ovat suhteellisen uusia rooleja, joita ei saisi tukahduttaa irvailulla ja vähättelyllä. Kääk, onko musta kuoriutumassa feministi.

Tee aloite, mutta älä sikaile

Julians Stud Ring Penisrengas Miehille
Tilaa omasi Hot Lips® Verkkokaupasta

Kannustan nuoria ja vähän elämänkokemustakin keränneitä naisia tekemään rohkeasti aloitteita seksiin. Aloitteellisuus ei silti tarkoita, että on lupa sikailla. Vain moukka olettaa, että mies on vailla omaa tahtoa olevaa riistaa, jota saa jahdata miten parhaaksi näkee ja käsitellä kovakouraisesti. Rohkeakin aloitteen teko on hienovaraista leikkiä, jolla on tietyt säännöt. Vastapuolella on aina oikeus koskemattomuuteen ja oikeus sanoa ei.

Mutta jos pelaat oikein, vastaus on todennäköisesti aah oi kyllä, meille vai teille?

Yhtä mielellään alistuva kuin aloitteellinen

Veera